Heipparallaa taas. Hitaasti mennään, vaikka menohalut juoksuun olisivat kovat. Hiukan koittanut pyöräilläkin, mutta sillä city-pyörällä, kun kilpuri ei varmasti ole selälle se paras vaihtoehto vielä. Viimeisin pyörälenkki ja toistaiseksi myös ensimmäinen edes hiukan pidempi oli nyt 26.6. Lenkin pituus oli vain n.25km ja kestoa 1h ja 16min, mutta jollain se on aloitettava. Ei onneksi ollut tasapainon tai muunkaan kanssa ongelmia, mutta jalat olivat ihmeissän tuostakin, kun ei ole treeniä tullut aikoihin.

Viimeisin kävely lenkki on tuo kuvien lenkki 29.6. 12.38km ja 2h38min. Vauhti ili taasen sellaista rauhallista ja muutama pieni kuvaustaukokin oli, enkä laittanut paussille polaria siksi aikaa, joten todellisia vauhteja ei osaa sanoa, mutta eihän tämä nyt mitään kisaa olekaan. Osa lenkista oli purulla ja metsäpolulla, mutta ikävä kyllä suurin osa päällystetyllä kävely/pyörätiellä. Voisi joskus mennä pyörällä tuonne purulle ja siellä vaihtaa jalkaisin etenemiseen, kun tuonne purullekin on matkaa se 5-6 km.

Oli tuossa alkuviikolla se neuropsykologin aikakin ja sain tehdä testejä parisen tuntia. Tulos oli hyvä. Ei ole jäänyt aivoihin mitään vammaa/vaivaa tuosta pienestä ruhjeesta aivoissa huolimatta. Tulokset olivat normaalit, niin muistin kuin muidenkin testien osalta. Tuo pieni näköhäiriö on ainoa, mutta sekin ehkä ajan kanssa paranee ja vaikka jäisikin, niin se ei haittaa mitään muuta, kuin hiukan kirjoittamista. Sen kanssa pystyn kyllä elämään.

Eipä tässä nyt enempää ole kertoa tai päivitellä, mutta kävelyllä ja pyöräilyllä jatketaa toistaiseksi ja oikein mukavaa kesän jatkoa taas kaikille ja koittakaahan liikkua edes vähäsen. Moi.

20160629_102205000_iOS.jpg