Muutama viikko taas vierähti, eikä mikään oikeastaan ole muuttunut. Edelleen sataa lähes päivittäin, tosin nyt viime päivinä sade tullut enempi lumena tai räntänä. Ainoastaan sulaakseen taas pois, mutta tätähän tää Suomen sää on. Ainakin näillä korkeuksilla. Nyt on maa ollut enempi tai vähempi valkoinen 4 päivää, vaikka lämpöä onkin parisen astetta ollut. Lunta tosin tuli tuossa loppuviikosta reilu 15senttiä, josta hiukan vielä jäljellä.

Lenkkejä on tullut heitettyä oikeastaan joka päivä siten, että vuoropäivinä juosten ja kävellen. Nyt oli 2 välipäivää, kun aika ei vaan riittänyt. Eilinen päivä meni enempi henkisessä latautumisessa, kun olimme veljeni kanssa katsomassa Suomen Leijonien peliä, Venäjää vastaan Karjala-turnauksessa. Super mahtava peli ja fiilis, mikä reissusta jäi.

Tälläisiä kelejä varten olen halunnut hommata juoksumattoa. Pururata on liian märkä, pehmeä ja liukas. Tiet ovat täynnä loskaa ja pyörä/kävelytiet vielä huonommassa jamassa. Eihän tätä keliä nyt montaa kuukautta kestä, mutta kuitenkin. Voisihan se olla, että se matto viehättäisi muutaman viikon ja sitten jäisi käyttämättömäksi. Onhan tuo kuntopyöräkin saanut olla aika rauhassa. Pyörä on tosin isän joskus toistakymmentä vuotta hylkäämä, edelleen asiansa ajava peli. Ajattelin, että matolla juostessa voisi samalla keskittyä petraamaan juoksutekniikkaakin kuntoon. Voisi kuvata juoksua ja analysoida juoksuasentoa ja tekniikkaa. Onkohan jollain kenties kokemuksia juoksumatoista? Mitähän asioita kannattaa huomioida ja miettiä, jos tosissaan meinaa mattoa hommata. Ei viitsisi ostaa jotain. ja huomata hetkeä myöhemmin, ettei tämä ollutkaan minulle paras. Taitaa jäädä toistaiseksi mietintään tuo matto, kun se kilpapyöräkin tuli kesällä hommattua ja nyt talveksi ostella sukset meille molemmille. Edellyttäen, että sitä lunta tulee oikeasti ja ladut saadaan kuntoon.

Kyllähän tuota rahaa saisi palamaan noihin kuntoilu välineisiin ja varusteisiin, vaikka kuinka, mutta kun on tälläinen perus "perseaukinen" kaveri, niin minkäs teet.?! Ei tällä naamalla ja nimellä mennä hakemaan mitään sponsoreita, että -"annakkos rahaa, notta voin ostella kuntoilu tarvikkeitä".-" En mää mihkään kisoihin osallistu ja jos osallistun nii mää mitään sijotusta saa".  ;)     No vitsit vitsinä. Mutta silti.

Ei maar näillä, mennään ja kuntoilua jatketaan. Kukin kykynsä mukaan.