Juhannus oli ja meni. Ei paljoa aurinkoa näkyny, eikä tullu kuntoiltua.

Eilen 23.6. koitin mitä menee Cooperissa. Testasin edellisen kerran 24.4. ja juoksin 2.07km ja melkeen henki pois, tai ainakin tuntui siltä. Petyin tavallaan hiukan, etten päässyt nytkään kuin 2.19km, mutta olo ei ollut yhtä huono, kuin viimeksi ja olihan siinä hiukan parannusta. Jaksoin kuitenkin koko matkan välillä kävelemättä.

Mikä parasta huomasin, että penikkataudin oireita ei ollut lenkin aikana, eikä jälkeenkään. Ehkä musta vielä joskus tulee juoksija. Onhan mulla se Juoksija-korttikin. Innostuin tosiaan tilaamaan Juoksija-lehden tuossa samalla, kun aloittelin juoksu harrastusta maaliskuussa. Lehden tilaajat saavat Juoksija-kortin, josta on ihan oikeasti jotain hyötyäkin. Kortilla saa alennusta monista osallistumismaksuista juoksu tapahtumissa ja joistain urheiluliikkeistäkin ym.ym. Meikäläisellä nyt ei kortin hyöty juuri pääse vaikuttamaan, mutta kuitenkin.

Niin ei mun tosta kortista ja lehdestä pitänyt puhua, mutta mulla nyt välillä (melkein aina) lähtee toi juttu vähän sivuraiteille. Tein siinä cooperin ohella perus lenkinkin 5.88km/0:47:39. Otin tohon alkuun sen cooperin ja sit heitin lenkin loppuun. Tavallan hankala tietää mikä on mulla todellinen juoksuvauhti, kun käynnistän trackerit ja muut jo kotiovella ja sammutan taas vasta siin ovella. Alussa kuitenkin aina kävelen sellanen 10min ja lopussa taas jäähdyttelyjä varmaan samanverran. Kasvattaa aikas huomattavasti tuota keskivauhtia, mutta eipä tuolla nyt oikeastaan ole mitään merkitystä. Itseni takiahan mä juoksen ja liikun. Ei mun tarvii kenellekään mitään todistella, ainakaan vielä. Kyllähän noista sovelluksista toki pystyy väliajat katsoon vaikka kilometrin välein ja vauhdit sun muut.

Nyt kun jalat toivottavasti rupee oleen taas kunnossa, ajattelin koittaa kuukauden päästä uudestaan Cooperia. Tarvii vaan tehdä muutamia nopeampia, mutta hiukan lyhyempiä lenkkejä. Toivottavasti saan pidettyä itteni kurissa, etten taas yritä juosta liian paljon ja liian nopesti.

Näissä merkeissä ja hyvillä fiiliksillä lomia kohti. Vielä 8 päivää töitä ja lomille loms.....