image-normal.jpgTäällä taas. Nyt kävi se mitä pelkäsinkin. Ei onneksi se pahempi, eli että lopettaisin kuntoilun.

Minun on kyllä pitänyt käydä kirjoittelemassa ja olen aina luvannut itselleni, että ensi viikonloppuna kirjoitan jotain.....mutta aina on muka ollut jotain. Mutta nyt......

Pää raksuttaa tyhjää ja asiaa olisi liiankin kanssa. Tämäkö on sitä luomisen tuskaa? Sanat täyttävät pään ja kirjaimet hukkuvat näppäimistölle, mitään ei osaa kertoa, kun liiankin paljon asiaa. Siksipä aloitan rauhassa ja pistän vain viimeisimmät fiilikseni tänne.

Se tärkein asia, eli kuntoilu on jatkunut aikaisempaan tapaan, muuten kuten aikaisemminkin, mutta nyt reilu viikko sitten päätin lopettaa pyöräilyn toistaiseksi. Ehkäpä tässä syksy/talvi jaksollakin tulee muutamia pyörälenkkejä ajeltua, mutta ajattelin nämä viileämmät ajat käyttää muihin lajeihin. Kyllähän sitä juosten, sekä kävellenkin kevääseen asti pärjää ja ainahan tuolla kuntopyörällä voi polkea, jos vieroitusoireet pyöräilystä iskevät.

Olen viimeiset 3 viikkoa potenut jonkin asteista flussaa ja kuumeillut, joten en ole juoksemassakaan käynyt, mutta kävelylenkeillä olen käynyt lähes päivittäin. Olen toivonut, että tauti kaataisi sänkyyn ja potisin sen pois, mutta ei vaan iske kaikella voimalla, joten on kokoajan puhti poissa ja tuntuu, että töissä käyminen on riittävän raskasta. Päätin jo, että ensi viikolla rupean taas juoksemaan, josko se flunssa sitten väistyisi kokonaan tai kaatakoon sitten.

On ruvennut tympäisemään nuo samat reitit, mitä ramppaan/ramppaamme, joten olemme ruvennet etsimään uusia reittejä. Niin tosiaan. Mainitsinkin aikaisemmin, että vaimonikin innostui liikkumisesta ja on edelleenkin  mukana rauhallisemmilla lenkeilläni. Viimeksi tänään "löysimme" uuden ulkoilulenkin. Lenkki on mukavan vaihtelevaa metsäpolkua, soratie/asvalltitietä, että siellä saa mukavasti hyvin monipuolisen treenin.

Niistä penikkaoireista, sen verran, että niitä ei onneksi enää ole ollut. Toivotaan, että vastakin selviän ainakin ilman suurempia vaivoja tai vammoja.

Edelleenkin lenkkini ovat lyhyehköjä, ottaen huomioon tavoitteeni. En ole sen heinäkuun puolimaratonin jälkeen juossut kertaakaan yli kymmenen kilometrin lenkkiä. Tiedän, että pitäisi jokunen pidempikin lenkki juosta perus sykkeillä, mutta ei niin ei. Perus juoksulenkkini ovat 4-6 km ja kävely lenkkini 45-90 min.

Ajatukseni oli ensi kesänä osallistua useampaan juoksutapahtumaan. Ainakin se heinäkuun puolikas, siellä Orivedellä. Kävi mielessä, myös toukokuussa Helsingissä juostava HCR, joka myös puolimaraton, sekä jokunen kymppi ja pienempiä lenkkejä. Katsotaan nyt miten talven aikana tuota kehitystä tapahtuu.

Päätän tämän sekavan artikkelini tähän ja toivotan kaikille hyvää syksyä ja mukavia kilometrejä valitsemallenne lajille.