Tänään sain ostettua shortseja pari kappaletta, ihan tavallisia shortseja, ne trikoot jääköön tuonnemmaksi.

Ukkonen ja rankka vesi/raekuuro meinasi pilata suunnitelmat, mutta pääsin kuitenkin lenkille raikkaaseen ja viileämpään keliin.

Yksi asia, tai oikeastaan useampikin sai pilattua juoksunautintoni. Paska. Sitä meinaan riittää. On sitä ollut aikaisemminkin tuolla pururadalla, missä ei koiria edes saisi ulkoilluttaa, mutta nyt sitä oli vielä enemmän kuin yleensä. Pelottaa ajatella, kuinka paljon sitä on syksyyn mennessä. Pystyisin sietämään ne koirat siellä, mutta ne omistajat/ulkoiluttajat, eikö niitä jätöksiä voisi edes siirtää pois keskeltä rataa, vaikka lapiolla tai ihan millä vain. Voi olla että ylireagoin, mutta en haluaisi ja kuka muukaan haluaisi kuljetella paskaa kotiinsa lenkkipolulta. Kyllähän niitä pystyy väistelemään ja pomppimaan yli, jos vain muistaa pitää katseensa maassa, eikä halua nauttia luonnon ja muun katselemisesta. No joo olihan siinä puhetta siitä itsestään. Sen verran vielä, että kyseessä on paikkakunnan ainoa pururata, joten en voi muuallekaan mennä, kun en aina viitsisi juosta asfaltti tai sora päällysteellä.

Tuntuu että tänään voisin kirjoittaa enemmänkin ja muustakin kuin jo puhumastani asiasta, mutta parempi lopetella, että jaksaa taas vääntäytyä aamulla töihin. Kiitos ja näkemiin.....