Onko Juhannuksen jälkeistä elämää? Minulle on. Juhannuksesta johtuen treeneissäni oli pieni (4pv) tauko. Nyt olen taas palannut lenkkipoluille ja saanut jopa ne salitreenitkin mukaan kuvioihin. Pyöräilemässä en ole käynyt kertaakaan tällä välillä.

Sade on edelleenkin piinannut lähes päivittäin, tehden poikkeuksen nyt eilen 23.6.2015

Ennen Juhannusta kerkesin heittämään vielä toistamiseen "löytämäni" 14km:n lenkin. Sain nipistettyä ajasta kolmisen minuuttia pois, keskinopeuden ollessa 07:04min/km. Edelleenkin eteneminen tuntui mukavalta. Tällä kertaa vaimoni oli polkupyörällä mukana kirittämässä ja juottamassa.

Myöskin eilen innostuin heittämään samaisen lenkin vaimoni lähtiessä kiriavuksi. Ilma oli pitkästäaikaa todella kesäinen ja jopa melkein liian lämmin, noin juoksijalle. Lämpötila oli 20 asteen molemmin puolin. Edelleen sain nipistettyä ajasta hiukan, kun loppumatkasta en enää kuunnellut sykehälytyksiäni. Keskivauhdiksi sain 07:00min/km, keskisykkeeni oli 146 ja maksimini 173 lyöntiä/minuutissa.

Olen ruvennut todella odottamaan Siitamaan pääsyä ja uskonkin, että saan viime vuotista aikaani parannettua edes hiukan. Kaikki on tietysti mahdollista ja olen kuitenkin tyytyväinen, kunhan pääsen maaliin asti ehjänä ja hyvissä mielin.

Heipä hei taas ja sateisista päivistä huolimatta hyviä lenkkejä.

 

p.s. oheiset kuvat ovat 23.6. otettuja, aikaisemmin mainitsemaltani 14km:n lenkiltä.image.jpg