Poikkesin tänään Lidl:ssä ja ostin pari juoksupaitaa, toinen paidoista sellainen kompressiopaita. En ole aikaisemmin mitään kompressiovaatteita kokeillutkaan. Kävin 1/2 tunnin lenkillä ja paita tuntui todella mukavalta, tavallisiin paitoihin verrattuna. 

Lenkille valmistautuessani ja kelin ollessa oikesti kesäisen lämmin, tajusin etten omista juoksemiseen kunnolla soveltuvia lyhytlahkeisia housuja. Siispä bermudoilla mennään. Ensi viikolla mentävä ostamaan juoksuvaatetusta.

Vannoin joskus itselleni ja etenkin kavereilleni, etten ikinä vedä ylleni juoksutrikoita, saatikka sitten pyöräilyhousuja/shortseja. Nyt tosin mietityttää, josko ne juoksutrikoot olisivat kuitenkin loistava valinta. Olen myös miettinyt vaihtoehtoja nesteen mukana kuljettamiselle. Pidemmillä lenkeillä juominen on kuitenkin välttämätöntä, näin kesällä ainakin.

Pyöräillessä pullon mukana kuljettaminen hoituu helposti, mutta juoksiessä tai muuten jalkaisin edetessä ei oikein viitsisi käsissään kuljettaa pulloa. Varmasti jokin nestevyö, jossa paikat pienille pulloille olisi paras vaihtoehto, se ei pahemmin varmasti hölskyisi, tiedä sanoo........

Kokeilin tuossa pe lenkin jälkeen kuntopyörää, noin jäähdyttelyyn ja vaikuttaa pahasti siltä, että juoksusta taitaa tulla ykkös laji. Polvi oireili todella pahasti kevyestäkin polkemisestä, joten taitaa olla parempi siirtyä vallan lenkkareihin. Niin tosta mun polvesta on eturistisiteen jänteistä löystynyt 3/4 osaa, josta johtuen polvi oireilee. Sovimme aikoinaan ortopedin kanssa, että leikataan, jos en polveni kanssa pärjää, toistaiseksi oireillut niin satunnaisesti, ettei ole leikkaus käynyt mielessä. No olihan tässäkin jo...........