image.jpgJepaa. Laiskuus iskee, niin täällä kuin kuntoilussakin. Katujuoksut olen saanut hoidettua, eli 4 viidestä juoksusta hoideltu. Ajat minulla olivat minuutin parin sisään jokaisella juoksulla ja sykkeetkin joka kerta n. 200. Juoksija määrät ovat olleet todella pienet. Eihän täällä kukaan osallistu, jos siittä ei saa jotain erityistä palkintoa. 

Salitreenit ovat jääneet tekemättä nyt pari viikkoa, mutta ensi viikolla pitäisi ottaa ne taas mukaan treeneihin. Muutamia pyörälenkkejä ja hölkkälenkkejä tehnyt tässä välissä. Pari viikkoa sitten tein tämän vuoden toistaiseksi pisimmän (n.45km) lenkin. Vaikka alla olikin kilpurini, keskivauhtini oli vain n. 21km/h. Oudokseltaan tuokin tuntui jo kovalta lenkiltä. 

Pari päivää sitten koitin hölkätä/kävellä hiukan pidemmän lenkin, noiden katujuoksujen jälkeen. Matkaa taittui n.9,5 km ja aikaa kului n. 70min. Vaimoni oli pyörällään mukana seurana ja juottajana. Juoksu tuntui melko hyvältä, mutta ensi kerralla voisi lenkkiä pidentää ajallisesti hiukan. 

Tänään kävimme vaimoni kanssa yhdessä pyöräilemässä. Heitimme rauhallisella vauhdilla (keskivauhti n. 16km/h) n. 42km:n lenkin. Lenkki oli toistaiseksi vaimolleni pisin, mutta mukavasti meni, kun maltoimme nautiskellen edetä. Huomasin itsekin todella nauttivani liikkumisesta, kun ei ollut niin sanotusti "veren maku suussa" ja tietysti seurakin oli parasta mahdollista. 

Osaltaan ehkä viime viikkojen treeneistä luistamista selittää viime viikonloppuna juhlitut 40-vuotis synttärini, joiden valmistelu vei hiukan aikaa ja tietty itse juhliminen, johon viime viikonloppu kokonaisuudessaan kului. Nyt on kuitenki taas arki koittanut ja treenitkin nähtävästi pääsevät jatkumaan normaalisti.

Aurinkoista alkavaa kesää kaikille.